دستور پخت نان تافتون

مواد لازم برای تهیه نام تافتون:

آب  ۲۵۰ میلی‌لیتر

خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

 روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

 آرد به میزان لازم

طرز تهیه نان تافتون:

خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر حل می‌کنیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید

بعد از ده دقیقه  روغن و خمیر مایه ی به عمل آمده را در کاسه ای ریخته و  آرد و نمک  را کم کم و تا جایی به خمیر اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. بعد روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت در دمای محیط  کنار می گذاریم تا عمل بیاد و حجم خمیر  دوبرابر بشه بعد کم کم از خمیر برش زده و آن را با وردنه نازک پهن می کنیم و در تابه بدون روغن می گذاریم  تا بپزد  وقتی یک طرف نان پخته شد نان را  رو بگردانید تا طرف دیگر هم پخته بشود … نان آماده شده را  لای پارچه تمیز  می گذاریم تا خشک نشود.

آموزشگاه رفیعا ؛

مشهد  – هاشمیه ۲۶ پلاک ۹۶

جهت اطلاعات از آموزش ها و کلاس های آموزشگاه رفیعا می توانید با شماره های ۰۵۱۳۸۷۰۵۶۸۹  و ۰۹۱۵۴۴۰۸۱۸۶ تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.