مواد لازم برای تهیه نام تافتون:
آب ۲۵۰ میلیلیتر
خمیر مایه ۱ قاشق مرباخوری
نمک یک قاشق مرباخوری
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
طرز تهیه نان تافتون:
خمیر مایه رو با آب ولرم و شکر حل میکنیم و کنار می گذاریم تا عمل بیاید
بعد از ده دقیقه روغن و خمیر مایه ی به عمل آمده را در کاسه ای ریخته و آرد و نمک را کم کم و تا جایی به خمیر اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبد. بعد روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت در دمای محیط کنار می گذاریم تا عمل بیاد و حجم خمیر دوبرابر بشه بعد کم کم از خمیر برش زده و آن را با وردنه نازک پهن می کنیم و در تابه بدون روغن می گذاریم تا بپزد وقتی یک طرف نان پخته شد نان را رو بگردانید تا طرف دیگر هم پخته بشود … نان آماده شده را لای پارچه تمیز می گذاریم تا خشک نشود.
آموزشگاه رفیعا ؛
مشهد – هاشمیه ۲۶ پلاک ۹۶
جهت اطلاعات از آموزش ها و کلاس های آموزشگاه رفیعا می توانید با شماره های ۰۵۱۳۸۷۰۵۶۸۹ و ۰۹۱۵۴۴۰۸۱۸۶ تماس بگیرید.